Βρες μοντέρνες ιδέες για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου!

Η νέα χρονιά είναι μια καλή αφορμή για ανανέωση και αλλαγή του προσωπικού σου χώρου! Από τα διακοσμητικά στους τοίχους μέχρι τα έπιπλα σπιτιού, υπάρχουν αρκετές ιδέες για να δημιουργήσεις μια διαφορετική ατμόσφαιρα, κυρίως για την κρεβατοκάμαρά σου.

Το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού είναι το υπνοδωμάτιο σου. Διότι ο καλός ύπνος σημαίνει και καλύτερη ζωή γι’ αυτό και το 2021, τα υπνοδωμάτια μετατρέπονται σε χώρους ουσιαστικής χαλάρωσης οι οποίοι μας επιτρέπουν να αποβάλλουμε το στρες της σύγχρονης καθημερινότητας.

Η διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας αποτελεί προσωπική υπόθεση, καθώς είναι ένας χώρος μακριά από τα μάτια των επισκεπτών, αλλά το σημαντικότερο μέρος του σπιτιού. Ευτυχώς δε χρειάζονται αρκετά χρήματα για μια μοντέρνα διακόσμηση κρεβατοκάμαρας, απλά οι κατάλληλες ιδέες για να βάλεις σε εφαρμογή.

Γι’ αυτό εμείς στη Fylliana, συγκεντρώσαμε αρκετά tips, με υπέροχα έπιπλα και ιδέες για διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας που μπορούν να σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις την αλλαγή που επιθυμείς.

Κρεβάτια με επένδυση

Αν σκεφτόσουν από καιρό να αλλάξεις το κρεβάτι σου, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος! Ως το πιο σημαντικό έπιπλο της κρεβατοκάμαρας, κυριαρχεί στο δωμάτιο. Οπότε, θα πρέπει επιλέξεις με βάση το στιλ, τη λειτουργικότητα και την άνεση που επιθυμείς να διαθέτει. Υπάρχουν πολλές λύσεις, όπως τα μεταλλικά κρεβάτια ή τα κρεβάτια μελαμίνης, αλλά η πιο σύγχρονη τάση είναι τα επενδεδυμένα κρεβάτια.

Τα ντυμένα κρεβάτια συνοδεύονται από αρκετά πλεονεκτήματα. Αποτελούν μια εντυπωσιακή επιλογή, με αρκετές επιλογές χρωμάτων και design, ενώ η ιδιαίτερη επένδυση υφάσματος που διαθέτουν προσδίδει μια ζεστασιά και μιακομψότητα στην κρεβατοκάμαρα. Συνεπώς, μπορεί να ταιριάξει σε κάθε χώρο, ανεξαρτήτως στιλ και να αποτελέσει την ιδανική επιλογή. Τα επενδεδυμένα κρεβάτια έχουν υφάσματα όπως βελούδο, καραβόπανο ή σενίλ, που αντέχουν στο χρόνο και καθαρίζονται με ευκολία από κάθε πιθανό λεκέ. Δε θα πρέπει να παραλείψουμε, ότι στην κατηγορία αυτή συμπεριλαμβάνονται και τα ντυμένα κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο. Μια έξυπνη και πρακτική λύση που ενδείκνυται για την οργάνωση σε μικρότερα υπνοδωμάτια με έλλειψη χώρου.

Μια πιο οικονομική λύση είναι τα μεταλλικά κρεβάτια, ενώ τα κρεβάτια μελαμίνης συνδυάζονται ιδανικά με ντουλάπες ή συρταριέρες της ίδιας σειράς.

Διακοσμητικοί καθρέπτες

Οι καθρέφτες όλων των μεγεθών και σχημάτων δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως ο χώρος είναι μεγαλύτερος και αποτελούν ένα χρήσιμο διακοσμητικό στοιχείο. Με την τοποθέτησή τους σε ένα εμφανές σημείο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακριτικό αλλά και λειτουργικό διακοσμητικό, ενώ δημιουργούν την αίσθηση ενός μεγαλύτερου και ευρύτερου χώρου. Καθρέφτες μελαμίνηςμεταλλικοί καθρέφτες ή καθρέφτες πολυουρεθάνης, ότι και να επιλέξετε σε σχήμα, χρώμα και στιλ, είναι σίγουρα το επίκεντρο του υπνοδωματίου σου!

Λειτουργικές ντουλάπες

Μπορεί ο αποθηκευτικός χώρος στα κρεβάτια να δίνει τη λύση στην οργάνωση ενός υπνοδωματίου, όμως οι ντουλάπες είναι απαραίτητες για την τακτοποίηση του. Με ή χωρίς πολλά ράφια, για ρούχα, εσώρουχα και αξεσουάρ, τα συγκεκριμένα έπιπλα μπορούν να κάνουν το υπνοδωμάτιο λειτουργικό και άνετο. Μια από τις καλύτερες λύσεις είναι οι ντουλάπες μελαμίνης, που διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις, σχέδια και χρώματα. Επίλεξε αυτήν που ταιριάζει στο χώρο σου και συνδύασε τη με συρταριέρα και κομοδίνα.

Θα βρεις πολλές επιλογές σε gray oak, golden oak αλλά και σε συνδυασμούς με λευκό, γκρι και μαύρο.Οι ντουλάπες μελαμίνης είναι η ιδανική, ποιοτική και λειτουργική επιλογή για την κρεβατοκάμαρα.

Κομψά και λειτουργικά κομοδίνα

Τα κομοδίνα είναι τα βασικά και πρωταρχικά έπιπλα στην εικόνα κάθε κρεβατοκάμαρας. Εκεί μπορείς να αποθηκεύσεις προσωπικά αντικείμενα αλλά και να χρησιμοποιήσεις την επιφάνειά τους για τοποθέτηση διάφορων διακοσμητικών. Ανάλογα με το διακοσμητικό στιλ που έχεις επιλέξει για το υπνοδωμάτιό σου, θα ανακαλύψεις αρκετά κομοδίνα, σε μοντέρνες αλλά και κλασικές γραμμές σε αρκετές διαθέσιμες διαστάσεις για να ντύσουν το χώρο σου.

Τόλμησε τις αλλαγές, δώσε μία πινελιά ανανέωσης στο δωμάτιό σου, κάτι που χρειαζόμαστε όλοι αυτή τη νέα χρονιά!

Αυτές είναι μερικές από τις ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις. Καλωσόρισε τη νέα χρονιά με ανανεωμένη διάθεση, ενισχύοντας την κρεβατοκάμαρά σου με οικονομικά έπιπλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς με την επωνυμία της Fylliana!

Δωρεάν Παράδοση

Εντός Λαμίας

Ασφάλεια

100% ασφαλείς πληρωμές

Πολιτική Covid19

Πρωτόκολλο υγειινής

10.000+ Προϊόντα

Άπειρες επιλογές

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Sign in

No account yet?

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν συνεχίσετε την περιήγησή σας, σημαίνει πως αποδέχεστε την χρήση τους.