Βρες πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για έπιπλα τηλεόρασης!

Μπορεί τα προηγούμενα χρόνια το κλασικό τραπεζάκι τηλεόρασης να ήταν must, όμως οι αλλαγές στον σχεδιασμό της συσκευής έχουν φέρει και νέες προτάσεις στη διακόσμηση σαλονιού. Πλέον κυριαρχούν σύγχρονες επίπεδες τηλεοράσεις, πιο ελαφριές και λειτουργικές, οι οποίες μπορούν να ενσωματωθούν ακόμα και στον τοίχο.

Γι’ αυτό, τα έπιπλα τηλεόρασης που δημιουργούνται πια δεν έχουν ως πρωταρχικό ρόλο μόνο τη στήριξη αλλά και την καλαισθησία. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε το επίκεντρο του σαλονιού όπου είναι τοποθετημένη η συσκευή, να είναι βασικό στοιχείο της αισθητικής του χώρου.

Αν αναρωτιέσαι και εσύ ποιο έπιπλο να διαλέξεις, η ομάδα της Fylliana έχει συγκεντρώσει και σου παρουσιάζει μερικές από τις πιο πρωτότυπες και μοντέρνες ιδέες για συνθέσεις τηλεόρασης. Έπιπλα που θα λατρέψεις, με 

Δοκίμασε ανάμεσα σε:

Σύνθεση σαλονιού με έπιπλο τηλεόρασης

Μια από τις νέες τάσεις στη διακόσμηση είναι οι μοντέρνες συνθέσεις για τηλεόραση. Προτίμησε αυτό τον τύπο επίπλου για τη συσκευή σου εάν έχεις αρκετό χώρο στο σαλόνι. Η σύνθεση θα αποτελέσει το επίκεντρο του σαλονιού σου και θα τραβάει όλα τα βλέμματα. Οι συνθέσεις αυτές λειτουργούν και ως κέντρα ψυχαγωγίας, όπου μπορείς να τοποθετήσεις το ηχοσύστημα σου και να αποθηκεύσεις επίσης DVD ή ότι άλλο χρειάζεται.

Σύνθεση τηλεόρασης με ράφια

Σίγουρα έχεις συναντήσει κάτι παρόμοιο στο σπίτι φίλου ή γνωστού! Οι συνθέσεις με ράφια θεωρούνται μια εξαιρετική επιλογή για να εφαρμόσεις στη διακόσμηση του σαλονιού σου. Μπορούν να προσφέρουν πρακτικότητα αλλά και μια όμορφη όψη για το χώρο σου. Ιδανική επιλογή για να τα εμπλουτίσεις με βιβλία, φωτογραφίες, διακοσμητικά κάδρα ή διακοσμητικές φιγούρες.

Έπιπλο τηλεόρασης με ντουλάπια

Σε περίπτωση που ο χώρος στο σαλόνι σου είναι πιο μικρός, δοκίμασε τα έπιπλα τηλεόρασης με ντουλάπια. Πιο πρακτικά και λειτουργικά, προσαρμόζονται εύκολα στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα, τα έπιπλα τηλεόρασης από μελαμίνη ή ξύλο, είναι τα πλέον ιδανικά για μικρότερους χώρους.

Σύνθεση τηλεόρασης σε μοντέρνα χρώματα

Τον τελευταίο καιρό, κυριαρχεί η τάση για πιο minimal γραμμές με μοντέρνα χρώματα. Οι συνθέσεις τηλεόρασης από μελαμίνη σε λευκό, γκρι ή μπεζ χρώμα, μπορούν να δέσουν υπέροχα σε κάθε χώρο και να φωτίσουν ακόμη περισσότερο το σαλόνι σου, δίνοντας μια ιδιαίτερη πινελιά διακοσμητικού στιλ.

Συνθέσεις τηλεόρασης σε δύο χρώματα

Αν ψάχνεις ένα έπιπλο για να αναδείξεις το σαλόνι σου, η σύνθεση τηλεόρασης με διχρωμία αποτελεί ιδανική επιλογή. Συνδύασε με τα έπιπλα ή διακοσμητικά που ταιριάζουν στις δύο αποχρώσεις του επίπλου τηλεόρασης και το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό! Για πολλούς άλλωστε θεωρείται μία από τις κορυφαίες και πιο μοντέρνες εκδοχές στη σύγχρονη διακόσμηση.

Τι θα πρέπει να προσέξεις

Αφότου έχεις επιλέξεις το σύνθετο τηλεόρασης που επιθυμείς, θα πρέπει να σκεφτείς αρκετά που θα το τοποθετήσεις. Η θέση του είναι πολύ σημαντική για τη διακόσμηση του χώρου σου.

Φρόντισε ώστε το μέγεθος της συσκευής να είναι αναλογικό με το μέγεθος της σύνθεσης, η οποία θα βρίσκεται στη σωστή απόσταση από τον καναπέ σου, ώστε να μπορείς να απολαύσεις ταινίες και σειρές χωρίς πρόβλημα. Οι γωνιακοί καναπέδες είναι μερικά από τα έπιπλα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτό, αφού σου προσφέρουν τη δυνατότητα να αλλάζεις τη γωνία θέασης ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, προσπάθησε να διατηρήσεις την αρμονία όγκων και χρωμάτων στο έπιπλο που θα επιλέξεις, χωρίς να παραφορτώνεις τα ράφια και τις επιφάνειες με αντικείμενα. Προσάρμοσε τη διακόσμηση με αντικείμενα μικρού μεγέθους όπως κεραμικά βάζα ή κορνίζες, με απλές και λιτές γραμμές.

Ανακάλυψε υπέροχες και εντυπωσιακές συνθέσεις τηλεόρασης που θα απογειώσουν τη διακόσμηση σου και άλλα οικονομικά έπιπλα μέσα από τις προτάσεις της Fylliana και άλλαξε σήμερα την εικόνα του σαλονιού σου!

Δωρεάν Παράδοση

Εντός Λαμίας

Ασφάλεια

100% ασφαλείς πληρωμές

Πολιτική Covid19

Πρωτόκολλο υγειινής

10.000+ Προϊόντα

Άπειρες επιλογές

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
Sign in

No account yet?

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Αν συνεχίσετε την περιήγησή σας, σημαίνει πως αποδέχεστε την χρήση τους.